Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

The Brotherhood Of War (2004)

*Υπόθεση: Νότια Κορέα, 1950. Ο λούστρος Τζιν Τάε Λι και ο 18χρονος φοιτητής αδελφός του, Τζιν Σέοκ Λι, ζουν με τη φτωχή αλλά ευτυχισμένη οικογένεια τους. Όταν η Βόρεια Κορέα εισβάλει στη Νότια η οικογένεια του θα καταφεύγει προς ένα συγγενικό εξοχικό σπίτι αλλά καθοδόν ο Τζιν-Σέοκ θα αναγκάστει να ενωθεί με τις δυνάμεις του στρατού, κάνοντας και τον αδελφό του να πράξει ακριβώς το ίδιο για να τον προστατέψει στο μέτωπο. Οταν ο διοικητής θα υποσχεθεί στον Τζιν Τάε πως αν...

πάρει μετάλλιο ανδρείας, θα απελευθερωθεί ο αδελφός του από τον στρατό, θα κανει τον Τζιν Τάε τον πιο παράτολμο και γενναίο πολεμιστή της μονάδας...

*Extra: !!! Αριστούργημα !!! Μια μεγάλη ταινία που σύντομα ξεπερνά τους περιορισμούς του πολεμικού ιστορικού δράματος και μετουσιώνεται σε μια ελεγεία για τον ήρωα και τη φύση του. Με μια μοναδική διαλεκτική μέθοδο, ο σκηνοθέτης πραγματοποιεί μια εξαίσια πολυεπίπεδη ταινία, εφάμιλλη (και καλύτερη κατά την γνώμη μου) του (αντι)πολεμικού αριστουργήματος του Terrence Malick «The Thin Red Line».

Φωτογραφημένο έξοχα τοποθετεί το θεατή πάνω στους αφιλόξενους βράχους και μέσα στις κλειστοφοβικές σήραγγες, των βουνών της Κορέας. Ο βετεράνος σκηνοθέτης κινείται επιδέξια πάνω και κάτω απ' το χώμα και κοιτά τους ήρωές του στα μάτια χωρίς να υποκύπτει σε άσκοπους συναισθηματισμούς. Αποσπά ταπεινές αλλά ταυτόχρονα μεγαλειώδεις ερμηνείες από τους ηθοποιούς του, με κορυφαίους τους δυο πρωταγωνιστές του.

Παρ' όλο που αγγίζει τις δυόμιση ώρες σε διάρκεια, το κορυφαίο πόνημα στην μέχρι τώρα πορεία του Je-kyu Kang, βρίσκει ενα εξαιρετικό ρυθμό από νωρίς, με μοναδικές ρεαλιστικές σκηνές μάχης, μεχρι να φτάσει στο μεγαλειώδες φινάλε. Είναι η καλύτερη πολεμική ταινία εχω δει μεχρι τωρα και γι' αυτό σας συνιστώ να μην την χάσετε...*Ειδος Ταινίας: Δράσης | Δραματική | Πολεμική
*Σκηνοθεσια: Je-kyu Kang
*Σεναριο: Ji-hoon Han, Je-kyu Kang
*Ηθοποιοι: Dong-gun Jang, Bin Won, Eun-ju Lee
*Υπότιτλοι: Ελληνικοί HardSubbed
*Διάρκεια: 140 Λεπτά
*Μεγεθος: 2590 ΜΒ
*IMDb: 8,0

Σαν free user στο EasyBytez μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία μέχρι 200 MB το καθένα, αλλά για να κατεβάζετε τα αρχεια μου που ειναι μεγαλύτερα, πρεπει να κάνετε μια απλή εγγραφή ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ για να κατεβάζετε μέχρι 512 MB ανά αρχείο.

http://www.easybytez.com/k9iq4d8axsj
http://www.easybytez.com/hdjul8n0ism
http://www.easybytez.com/5hqwngrqr12
http://www.easybytez.com/15nm0mc9n89
http://www.easybytez.com/99n9akv247f
http://www.easybytez.com/7fleeu2fagb

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013

Cogunluk (2010)

*Υπόθεση: Ο Μερτκάν ειναι 21 ετών και ζει στην Κωνσταντινούπολη. Η ζωή του είναι πολύ σταθερή και προβλέψιμη, αλλά ομως δεν τον γεμίζει. Μένει στο σπίτι των γονιών του, είναι το παιδί για όλες τις δουλειές στα γραφεία της κατασκευαστικής εταιρείας του πατέρα του και διασκεδάζει με τους φίλους του σε εμπορικά κέντρα και ντισκοτέκ. Όταν γνωρίζει την Γκύλ Κούρδη από την Ανατολική Τουρκία ο Μερκάν αρχίζει να αποκτά λίγη αυτοπεποίθηση κάτι που μοιάζει οτι μπορεί επιτέλους να σταθεί...

απέναντι στους καταπιεστικούς γονείς του. Ο πατέρας του, όμως, αρνείται κάθε σχέση με τους ανθρώπους αυτούς που θέλουν να διχάσουν τη χώρα μας. Θα είναι άραγε ο Μερτκάν αρκετά δυνατός ώστε να μην γίνει το είδος του ανθρώπου που ο πατέρας του θέλει να τον κάνει;

*Extra: Δεν υπάρχει περίπτωση να δεις την ταινία του Seren Yuce και να μην ταυτιστείς με κάποιον από τους χαρακτήρες του. Μην σας ξεγελάει το γεγονός ότι οι ήρωες είναι Τούρκοι. Ο Yuce προσδίδει μία οικουμενικότητα στα πρόσωπα των ανθρώπων που περνούν από τη ζωή του νεαρού Mertkan και καταφέρνει να αποτυπώσει μικρές ή μεγάλες στιγμές από την ίδια την ζωή, γεγονότα που όλοι έχουμε, λίγο έως πολύ, ζήσει.

Αν αποφασίσεις να δεις την ταινία θα αντιληφθείς ότι το πείραμα του δημιουργού πάνω στη δύναμη της οικογένειας και του συντηρητικού κατεστημένου, πετυχαίνει. Στην σύγχρονη Τουρκία δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα, αφού ο κοινωνικός φασισμός και η πουριτανική λογική επιβάλλονται στις ελευθερίες της νέας γενιάς, αποτρέποντάς την να βιώσει ακόμα και το αγαθό του έρωτα. Η τελευταία, παρατηρώντας την αύξουσα δύναμη της μάζας, βρίσκεται αντιμέτωπη με την επιβολή ψυχοσωματικής βίας, προκειμένου να γονατίσει μπροστά στο λάβαρο της συλλογικής μεσοαστικής ιδιοσυγκρασίας.

Ο σκηνοθέτης σκιαγραφεί το χρονικό παράδοξο της ανδρικής χειραφέτησης, όπως αυτή νοείται στη γείτονα. Προπαγανδίζει το προφίλ της ανδροκρατούμενης οικογένειας, ξεκινώντας από την αποτύπωση του αυστηρού, σοβινιστή πατέρα-αρχηγού, φωτογραφίζοντας ακολούθως την μητέρα κλεισμένη στο μικρόκοσμο της κουζίνας της και καταλήγοντας στην ψυχοσωματική μελέτη του γιού που φτάνει στο στάδιο της ενηλικίωσης και πρέπει να πάρει τη μεγαλύτερη απόφαση της ζωής του.

Συμπερασματικά πρόκειται για μια αρκετά προσεγμένη ταινία, που θα κυλήσει, από το πρώτο έως το τελευταίο της λεπτό, απόλυτα χειρουργικά ως προς την θεωρητική καταγραφή των προβληματικών θεσμών (πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια) και πλήρως περιγραφικά ως προς το χτίσιμο και τη ρεαλιστική απόδοση των χαρακτήρων.*Ειδος Ταινίας: Δραματική
*Σκηνοθεσια: Seren Yüce
*Σεναριο: Seren Yüce
*Ηθοποιοι: Bartu Küçükçaglayan, Settar Tanriögen, Nihal Κoldas
*Υπότιτλοι: Ελληνικοί HardSubbed
*Διάρκεια: 111 Λεπτά
*Μεγεθος: 1450 ΜΒ
*IMDb: 7,1

Σαν free user στο EasyBytez μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία μέχρι 200 MB το καθένα, αλλά για να κατεβάζετε τα αρχεια μου που ειναι μεγαλύτερα, πρεπει να κάνετε μια απλή εγγραφή ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ για να κατεβάζετε μέχρι 512 MB ανά αρχείο.

http://www.easybytez.com/mcmf51sbuhv
http://www.easybytez.com/37pes1eg4rd
http://www.easybytez.com/vv6hg10k79f
http://www.easybytez.com/lzocb2kbp6p

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

La Cara Oculta (2011)

*Υπόθεση: Η Belen και ο Andrian είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που ζει Ισπανία. Όταν ο ταλαντούχος μαέστρος προσλαμβάνεται στην φιλαρμονική την Κολομβίας για ένα χρόνο, η Belen κατόπιν δικής του πρόσκλησης θα τον ακολουθήσει. Διαμένουν σε ένα πανέμορφο σπίτι και όλα πάνε καλά μέχρι ώσπου η Belen τον εγκαταλείπει, αφήνοντας του ένα μήνυμα πως δεν αντέχει άλλο την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με μια όμορφη βιολονίστρια της ορχήστρας. Συντετριμμένος ο Andrian θα το...

ρήξη στο αλκοόλ και μετά τις απέλπιδες προσπάθειές του να την βρει, ειδοποιεί την αστυνομία για περαιτέρω έρευνα...

*Extra: Το La Cara Oculta είναι πραγματικά μια εξαιρετική ταινία έκπληξη που δεν πρέπει να χάσετε. Μέσα από ένα πανέξυπνο και δυνατό σενάριο ο ικανότατος Andres Baiz «παίζει» μαζί μας και χτίζει σταδιακά μια ατμόσφαιρα αβεβαιότητας που συγκλονίζει και κάνει την αγωνία μας με το πέρασμα της ώρας να χτυπάει κόκκινο.

Σε όλα αυτά βασικό ρόλο παίζει φυσικά και το εξαίρετο, σφιχτοδεμένο μοντάζ που μας μεταφέρει με τρομερή δεξιοτεχνία στο παρόν και στο μέλλον της ιστορίας. Το ταλαντούχο πρωταγωνιστικό τρίο είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών, με τις δύο γυναικείες παρουσίες να κλέβουν την παράσταση όχι μόνο λόγω υποκριτικού ταλέντου αλλά και λόγω φυσικών χαρισμάτων…

Γενικά ως σύνολο είναι μια πολύ καλή προσπάθεια, πρωτότυπη και γοητευτική, που είναι δοσμένη με πάθος και απέχει μίλια μακριά από παρόμοιου ύφους χολιγουντιανές all star σαχλαμάρες. Ταυτόχρονα είναι ένα φιλμ που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον, ανεβάζει την αδρεναλίνη, έχει ανατροπές στην υπόθεση... αλλά και στη δομή του. Αν λοιπόν σας αρέσουν τα ψυχολογικά θρίλερ, τότε μη χάσετε αυτή την ταινία...*Ειδος Ταινίας: Θρίλερ
*Σκηνοθεσια: Andrés Baiz
*Σεναριο: Andrés Baiz, Arturo Infante
*Ηθοποιοι: Quim Gutiérrez, Martina García, María Soledad Rodríguez
*Υπότιτλοι: Ελληνικοί HardSubbed
*Διάρκεια: 97 Λεπτά
*Μεγεθος: 1440 MB
*IMDb: 7,1

Σαν free user στο EasyBytez μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία μέχρι 200 MB το καθένα, αλλά για να κατεβάζετε τα αρχεια μου που ειναι μεγαλύτερα, πρεπει να κάνετε μια απλή εγγραφή ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ για να κατεβάζετε μέχρι 512 MB ανά αρχείο.

http://www.easybytez.com/o1y4l91wo10
http://www.easybytez.com/ayv9igeohrb
http://www.easybytez.com/vav4k493fnf
http://www.easybytez.com/tzuz0d19ovv

Τρίτη, 28 Μαΐου 2013

Fireworks Wednesday (2006)

*Υπόθεση: Την τελευταία Τετάρτη πριν το νέο περσικό έτος, ο λαός του Ιράν γιορτάζει με πυροτεχνήματα, όπως προβλέπει μια παλιά ζωροαστρική παράδοση. Η Roohi, εργάζεται προσωρινά ως καθαρίστρια για να καταφέρει να εξοικονομήσει χρήματα για τον επερχόμενο γάμο της, περνάει την πρώτη μέρα στη νέα της δουλειά, σε άλλου είδους πυροτεχνήματα το νέο της αφεντικό και τη γυναίκα του: η Roohi γίνεται μάρτυρας σε έναν πολύ μεγάλο καβγά ανάμεσα στο ζευγάρι που έχει πάει για..

δουλειά, αφού η σύζυγος πιστεύει ότι ο άντρας της την απατά. Κατά τη διάρκεια της μέρας, η νεαρή γυναίκα, το ζευγάρι, το παιδί τους και η ερωμένη, μπλέκονται σε μια σειρά αποκαλύψεων και αντιπαραθέσεων καθώς ξετυλίγεται η αλήθεια.

*Extra: !!! Αριστούργημα !!! Το «Fireworks Wednesday» του 2006 είναι η ταινία που έκανε για πρώτη φορά ευρύτερα γνωστό στο δυτικό κοινό τον βραβευμένο πλέον με Oscar, μέγιστο Ιρανό σκηνοθέτη Asghar Farhadi. Ο Farhadi, χρησιμοποιώντας ως θεματικό άξονα το δράμα μιας ιρανικής οικογένειας, επιδιώκει να αντικατοπτρίσει την μεγαλύτερη εικόνα, αυτή της πατριαρχικής κοινωνίας και κυρίως τις σχέσεις ανδρών γυναικών στον σύγχρονο κόσμο.

Απομακρυνόμενος από τα στερεότυπα μιας ηθογραφίας, ο ιρανός κινηματογραφιστής σκηνοθετεί μια ταινία για την αναζήτηση της αλήθειας, με φόντο την ταραχώδη συζυγική ζωή. Ο σκηνοθέτης συστήνει την ηρωίδα στους θεατές μέσα από μια συνεχή κίνηση τόσο της κάμερας όσο και της ηθοποιού. Κάτι που δημιουργεί μια ισχυρή αντίθεση μ’ ότι ακολουθεί: δηλαδή τον εγκλεισμό και την καθήλωσή της, κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος της δράσης, στους εσωτερικούς χώρους μιας πολυκατοικίας.

Αντιμέτωπη με τις υποψίες της συζύγου για τη συζυγική απιστία, η νεαρή καθαρίστρια (και μαζί της οι θεατές) γίνονται ντετέκτιβ προς αναζήτηση της αλήθειας. Ο ρόλος που επιφυλάσσεται στην ηρωίδα, μέσα σ’ αυτούς τους στενούς χώρους, είναι αυτός ενός όχι αμερόληπτου παρατηρητή, ενός μάρτυρα των τεκταινομένων που παίρνει θέση και μαζί μ’ αυτήν και όλοι οι θεατές.

Ακολουθώντας τις παραδόσεις ενός ρομερικού σινεμά, όπου ο διάλογος δεν είναι παρά μια ακόμα πράξη γεγονός της δραματικής πλοκής, η σκηνοθεσία μέσα από συνεχείς ανατροπές, παρεξηγήσεις και παραπλανήσεις, συσκοτίσεις και αποκαλύψεις δημιουργεί έναν ιστό μέσα στον οποίο παγιδεύει την ηρωίδα (και τον θεατή).

Όταν τα πυροτεχνήματα αρχίσουν να ηχούν –είναι η παραμονή της περσικής πρωτοχρονιάς- τότε η σκηνοθεσία οδηγεί το δράμα στην κορύφωση του. Όχι όμως και στην λύση του: το πρόβλημα (και το δράμα) θα εξακολουθήσει να υπάρχει και μετά το τέλος της αφηγηματικού χρόνου, άλυτο και ατελείωτο. Και ακόμα χειρότερα: η ηρωίδα (αθώα έως τότε των περιπλοκών του έγγαμου βίου) έχει χάσει την αθωότητα της, έχει μολυνθεί.

Όμως η συζυγική απιστία (και το αν αυτή έχει συμβεί ή όχι) δεν είναι εν τέλει παρά: ότι έχουμε μπροστά μας ουσιαστικά είναι μια ταινία για τη σχετικότητα της αλήθειας και της πραγματικότητας (όπως αυτήν την προσλαμβάνουμε και την αντιλαμβανόμαστε). Αυτό που υπάρχει είναι ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και ρευστό τοπίο σχέσεων, όπου η αλήθεια είναι στενά συνδεδεμένη με τη δεδομένη χρονική στιγμή.*Ειδος Ταινίας: Δραματική
*Σκηνοθεσια: Asghar Farhadi
*Σεναριο: Asghar Farhadi, Mani Haghighi
*Ηθοποιοι: Hamid Farokhnezhad, Hediyeh Tehrani, Taraneh Alidoosti
*Υπότιτλοι: Ελληνικοί HardSubbed
*Διάρκεια: Λεπτά
*Μεγεθος: 1000 ΜΒ
*IMDb: 7,8

Σαν free user στο EasyBytez μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία μέχρι 200 MB το καθένα, αλλά για να κατεβάζετε τα αρχεια μου που ειναι μεγαλύτερα, πρεπει να κάνετε μια απλή εγγραφή ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ για να κατεβάζετε μέχρι 512 MB ανά αρχείο.

http://www.easybytez.com/7icykhgnkwx
http://www.easybytez.com/nf5gzt26e2x
http://www.easybytez.com/japgyoj41vm

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

Sur Mes Levres (2001)

*Υπόθεση: Η Carla δουλεύει σε μια εταιρεία οικονομικών επενδύσεων. Ομως ενα πρόβλημα ακοής που την ταλαιπωρεί φέρνει μια μειωτική αντιμετώπιση απο το εργασιακό περιβάλλον με τελευταίο χτύπημα την εισήγηση μιας ομάδας των ανωτέρων της να προσλάβει βοηθό. Στη ζωή της θα εμφανιστεί ο Paul ένας γοητευτικός μικροαπατεώνας. Η γνωριμία τους θα γίνει η αφορμή και θα προκαλέσει αλλαγές στις ζωές τους δίνοντας το απαραίτητο ενδιαφέρον στην καθημερινότητά τους. Εκείνη θα του διδάξει...

τους καλούς τρόπους, και εκείνος της διδάξει τους κακούς. Εκείνη θα αποκρύψει από τους υπόλοιπους το σκοτεινό παρελθόν και τα λάθη του. Εκείνος θα τη βοηθήσει να αντισταθεί και να αντιμετωπίσει την ταπεινωτική συμπεριφορά των συναδέλφων της. Η σχέση τους που κινείται μεταξύ κατανόησης, εκμετάλλευσης και συναλλαγής θα αρχίσει να φορτίζεται αποκτώντας αβέβαιη έκβαση.

*Extra: "Μια ερωτική ιστορία στην οποία οι χαρακτήρες δεν κάνουν έρωτα". Με αυτά τα λόγια περιέγραψε την ταινία του ο Γάλλος σκηνοθέτης Jacques Audiard, δίνοντας έτσι το στίγμα ενός "κοινωνικού θρίλερ", με ήρωες άτομα που αφενός περνούν απαρατήρητα και αφετέρου κανείς δεν θα ήθελε στην παρέα του.

Οι θαυμάσιες ερμηνείες (βραβείο Σεζάρ για την Ντεβός), το λειτουργικό σενάριο (βραβείο Σεζάρ) και οι καίριοι δεύτεροι ρόλοι συμβάλλουν σε ένα φιλμ που συνδυάζει τέλεια την ποιότητα με το κινηματογραφικό παραμύθι. Μια διαφορετική ερωτική ιστορία, μια ταινία βουτηγμένη στη σκοτεινή ατμόσφαιρα ενός φιλμ νουάρ, το Sur Mes Levres ειναι μια κινηματογραφική όαση δια χειρός Jacques Audiard.

Ομορφη ιστορία, σωστά δομημένους χαρακτήρες, αλλωστε ειναι ενα απο τα προτερήματα του Audiard και μελετημένο σασπένς ειναι το σύμπαν της ταινίας, που προσωπικά χαίρομαι ιδιαίτερα οταν παρακολουθώ ταινία του Γάλλου κινηματογραφιστή.

Ο σκηνοθέτης Jacques Audiard, θεωρείται ως ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του σύγχρονου γαλλικού σινεμά: το ύφος του και η θεματική των ταινιών του είναι πολύ μακριά από το κυρίως ρεύμα του γαλλικού σινεμά (ταινίες με διάλογους επικεντρωμένες στις σχέσεις των προσώπων), καθώς επιλέγει διφορούμενα και ηθικά αμφιλεγόμενα πρόσωπα που ζουν έντονα δραματικές καταστάσεις.*Ειδος Ταινίας: Εγκλήματος | Δραματική | Θρίλερ
*Σκηνοθεσια: Jacques Audiard
*Σεναριο: Jacques Audiard
*Ηθοποιοι: Vincent Cassel, Emmanuelle Devos and Olivier Gourmet
*Υπότιτλοι: Ελληνικοί HardSubbed
*Διάρκεια: 115 Λεπτά
*Μεγεθος: 1170 ΜΒ
*IMDb: 7,3

Σαν free user στο EasyBytez μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία μέχρι 200 MB το καθένα, αλλά για να κατεβάζετε τα αρχεια μου που ειναι μεγαλύτερα, πρεπει να κάνετε μια απλή εγγραφή ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ για να κατεβάζετε μέχρι 512 MB ανά αρχείο.

http://www.easybytez.com/xt23dij0gwp
http://www.easybytez.com/dhgauatkxel
http://www.easybytez.com/binsazduel1

Κυριακή, 26 Μαΐου 2013

Lock, Stock And Two Smoking Barrels (1998)

*Υπόθεση: Ο περπατημένος και γοητευτικός Εντι πηγαίνει στο μεγαλύτερο παιχνίδι χαρτιών της ζωής του με τα λεφτά που έχει μαζέψει ο ίδιος και οι φίλοι του. Όμως το παιχνίδι είναι στημένο και έτσι ο Εντι καταλήγει να χρωστάει μισό εκατομμύριο στον βασιλιά του πορνό και γενικά κακό τύπο Χάτσετ Χάρι. Ο Εντι έχει μια εβδομάδα για να βρει το ποσό πριν αρχίσει να χάνει τα δάχτυλα του, εκτός αν πείσει τον πατέρα του να παραδώσει το αγαπημένο του μπαρ. Ίσως όμως ο Εντι και οι φίλοι του να...

μπορέσουν να βρουν ένα καλύτερο σχέδιο. Οι τέσσερις τους θα επιμείνουν σ΄αυτό ακόμα και όταν ξεσπάσει η κόλαση γύρω τους...

*Extra: Στα τέλη της δεκαετίας του ’90 η Μεγάλη Βρετανία μας σύστησε άλλο ένα άξιο τέκνο της: τον Guy Ritchie. Αν οι Rodriguez και Tarantino φτιάχνανε μια κλειστή λέσχη που θα περιελάμβανε άτομα με την ίδια αισθητική με αυτούς, τότε ο Ritchie θα ήταν σίγουρα αντιπρόεδρος εκεί.

Πρόκειται μια ταινία με μεγάλο καστ και πολλές ιστορίες που μπλέκονται σχεδόν ιδανικά, όλες όμως εξυπηρετούν την βασική, οπότε δύσκολο να την αποκαλέσουμε «σπονδυλωτή» ταινία. Η επίτευξη της ισορροπίας που απαιτείται για να μην χαθεί ο θεατής ανάμεσα στις δευτερεύουσες πλοκές είναι το κλειδί της επιτυχημένης σκηνοθεσίας του Ritchie.

Με γοργό ρυθμό και μια εξαιρετική μουσική επιμέλεια (ένα από τα καλύτερα soundtrack) κάθε σκηνή μοιάζει με μικρό βίντεο κλιπ, χωρίς να χάνεται η συνοχή του φιλμ. Στυλιζαρισμένες εικόνες που δίνουν το «κάτι» παραπάνω σε κάθε ερμηνεία, έξυπνες ατάκες και πλουραλισμός γωνιών λήψης δίνουν μια φρεσκάδα στην ταινία.

Εκτός από το ότι είναι η πρώτη μεγάλου μήκους του σκηνοθέτη, η ταινία σηματοδοτεί την αρχή της καριέρας των Statham και του ευέξαπτου -πρώην- ποδοσφαιριστή Vinnie Jones, ενώ είναι η τελευταία του Lenny McLean (στον οποίο και αφιερώθηκε το φιλμ, αφού πέθανε λίγο πριν βγει στις αίθουσες).*Ειδος Ταινίας: Εγκλήματος | Θρίλερ
*Σκηνοθεσια: Guy Ritchie
*Σεναριο: Guy Ritchie
*Ηθοποιοι: Jason Flemyng, Dexter Fletcher, Nick Moran
*Υπότιτλοι: Ελληνικοί HardSubbed
*Διάρκεια: 107 Λεπτά
*Μεγεθος: 2060 ΜΒ
*IMDb: 8,2

Σαν free user στο EasyBytez μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία μέχρι 200 MB το καθένα, αλλά για να κατεβάζετε τα αρχεια μου που ειναι μεγαλύτερα, πρεπει να κάνετε μια απλή εγγραφή ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ για να κατεβάζετε μέχρι 512 MB ανά αρχείο.

http://www.easybytez.com/eyd0qoxy6zw
http://www.easybytez.com/z9t81zjmrxd
http://www.easybytez.com/fizeapf4c2u
http://www.easybytez.com/6doh2b3xo3a
http://www.easybytez.com/9hk4wuziegn