Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013

Maria Full Of Grace (2004)

*Υπόθεση: Η Μαρία είναι μια δεκαεφτάχρονη κοπέλα που ζει σε μια αρκετά φτωχή περιοχή στην Κολομβία μαζί με την οικογένειά της. Μια μερα οταν παραιτείται από τη δουλειά της και μαθαίνει πως είναι έγκυος αναγκάζεται για να χρησιμοποιήσει το σώμα της για τη μεταφορά ναρκωτικών στις Η.Π.Α προκειμένου για να βρεί χρήματα για εκείνη και τους συγγενείς της. Γι' αυτό το στομάχι της θα φιλοξενήσει μερικά πακέτα ηρωίνης των δέκα γραμμαρίων προσεκτικά συσκευασμένα σε ένα ταξίδι απο...

την Κολομβία στη Νέα Υόρκη.

*Extra: Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Joshua Marston διηγούμενος την ιστορία της Μαρίας αφηγείται παράλληλα την ιστορία χιλιάδων άλλων ανθρώπων που αναγκάζονται να καταφύγουν σε τέτοιες μεθόδους προκειμένου να επιβιώσουν. Με κάμερα στο χέρι και την ταλαντούχα πρωταγωνίστριά του σε πρώτο πλάνο, η ταινία κερδίζει σε αμεσότητα και ρεαλισμό.

Ξεχωρίζει η εντυπωσιακή ερμηνεία της εικοσάχρονης Catalina Sandina Moreno στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο που με αφοπλιστική ειλικρίνεια συνδυάζει στο χαρακτήρα που υποδύεται το πείσμα και την αποφασιστικότητα μαζί με την αγωνία και τον φόβο για το μέλλον.

Η επανάσταση του Joshua Marston - και συνεπώς της ηρωίδας του - είναι εσωτερική· χωρίς ηθικοπλαστικά φτιασιδώματα και μελοδραματικές παρεκκλίσεις. Χωρίς εξιδανίκευση της οικονομικής μετανάστευσης. Χωρίς εθισμένα πρεζόνια και αιμοχαρείς μαφιόζους.

Με όπλα τον προσγειωμένο στοχασμό και την αξιοπρέπεια, κοινωνεί τον προβληματισμό και τα πρωτογενή κίνητρα των επιλογών. Και ως εκ τουτου, μεγιστοποιεί τη συναισθηματική ειλικρίνεια την οποία εξαργυρώνει στο νου του σκεπτόμενου θεατή.*Ειδος Ταινίας: Εγκλήματος | Δραματική
*Σκηνοθεσια: Joshua Marston
*Σεναριο: Joshua Marston
*Ηθοποιοι: Catalina Sandino Moreno, Guilied Lopez, Orlando Tobón
*Υπότιτλοι: Ελληνικοί HardSubbed
*Διάρκεια: 101 Λεπτά
*Μεγεθος: 1450 MB
*IMDb: 7,5

Σαν free user στο EasyBytez μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία μέχρι 200 MB το καθένα, αλλά για να κατεβάζετε τα αρχεια μου που ειναι μεγαλύτερα, πρεπει να κάνετε μια απλή εγγραφή ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ για να κατεβάζετε μέχρι 512 MB ανά αρχείο.

http://www.easybytez.com/thjspb48sdo
http://www.easybytez.com/9uegkoq1581
http://www.easybytez.com/58q81vjsjsl
http://www.easybytez.com/e4zbegoi73h

Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

Women Without Men (2009)

*Υπόθεση: Τέσσερις γυναίκες στο Ιράν ζουν τις μέρες του 1953, όταν η CIA με την στήριξη των Βρετανών οργάνωσε πραξικόπημα για την ανατροπή του πρωθυπουργού Μοσαντέκ με στόχο την επαναφορά του Σάχη στην εξουσία. Μέσα σε αυτό το έντονο κλίμα οι τέσσερις ηρωίδες βρίσκονται μαζί, αποκλεισμένες σε ένα υπέροχο κήπο. Οι κήποι έχουν ξεχωριστή θέση στην Ιρανική κουλτούρα και ιδιαίτερα στην μυστική περσική λογοτεχνία. Συμβολίζουν ένα τόπο πνευματικής ανάτασης ενώ ταυτόχρονα...

υπαινίσσονται την ιδέα της εξορίας αλλά και της ανεξαρτησίας. Όμως τα γεγονότα στη χώρα εξελίσσονται και η πραγματικότητα αρχίζει να εισβάλλει στις μοίρες των γυναικών.

*Extra: Η εικόνα της καταπίεσης του «δεύτερου φύλου» είναι η αφορμή για μια συμβολική διείσδυση στην πολιτική κατάσταση και μια πολυεπίπεδη εκπροσώπηση τής ιρανίκης κοινωνίας, μέσα από τις γυναίκες αυτές.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό ξετυλίγεται η πρώτη ταινία μυθοπλασίας της Ιρανής εικαστικού Shirin Neshat, αναγνωρισμένης διεθνώς για το φωτογραφικό της έργο. H ταινία, αφιερωμένη στη μνήμη όσων έχασαν τη ζωή τους στον αγώνα για ελευθερία και δημοκρατία στο Ιράν, κλείνει μέσα σε μια καθαρά ποιητική φόρμα τη δύναμη ενός πολιτικού μανιφέστου.

Στην ταινία συναντάμε τις τέσσερις ηρωίδες του μυθιστορήματος της Shahrnush Parsipur ως κινηματογραφικούς πλέον χαρακτήρες. Ο θεματικός πυρήνας της ιστορίας παραμένει ανέγγιχτος. Όλες οι γυναίκες, από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις η κάθε μία, δραπετεύουν από έναν κόσμο που τις καταπιέζει και διεκδικούν την ανεξαρτησία τους, μέσα από τη δράση ή την αυτοεξορία σε ένα χώρο φανταστικό. Κοινός τόπος συνάντησής τους είναι ένας κήπος, ένα είδος χαμένου παραδείσου, άχρονου, που τις μεταμορφώνει και τις προστατεύει από τον έξω κόσμο. Όχι όμως για πολύ.

Η Neshat διατηρεί πολλά από τα συμβολικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν το εικαστικό της έργο: το τσαντόρ, τη μαγική δύναμη της φύσης, την εναλλαγή ρεαλιστικού-υπερρεαλιστικού. Αλλά και ιδεολογικά στοιχεία, όπως την αντιπαράθεση κοινωνίας-ατόμου και τη σύγκρουση με την εξουσία. Επιπλέον η ασπρόμαυρη φωτογραφία στις σκηνές που διαδραματίζονται στην κλειστή πόλη σε αντίθεση με τα έγχρωμα πλάνα του ανοιχτού φυσικού τοπίου κάνει πιο έντονη την αντιπαράθεση εσωτερικού-εξωτερικού, συγχρονικού-διαχρονικού.

Εκτός από τις εικόνες η φωνή του αφηγητή, που διατρέχει την ταινία, συμβάλλει κι αυτή στο να μεταφέρει την αίσθηση ενός οπτικού ποιήματος. Άλλοτε αιθέριου κι άλλοτε τρομαχτικά εφιαλτικού. Η ταινία, που κέρδισε το βραβείο σκηνοθεσίας στο φεστιβάλ Βενετίας και κινείται συνεχώς ανάμεσα στην ελπίδα και τη διάψευση, την ελευθερία και τον πόνο. Απομένει στο θεατή να επιλέξει τι υπερισχύει τελικά.*Ειδος Ταινίας: Δραματική
*Σκηνοθεσια: Shirin Neshat, Shoja Azari
*Σεναριο: Shirin Neshat, Shoja Azari
*Ηθοποιοι: Shabnam Toloui, Pegah Ferydoni, Arita Shahrza
*Υπότιτλοι: Ελληνικοί HardSubbed
*Διάρκεια: 95 Λεπτά
*Μεγεθος: 1000 ΜΒ
*IMDb: 6,2

Σαν free user στο EasyBytez μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία μέχρι 200 MB το καθένα, αλλά για να κατεβάζετε τα αρχεια μου που ειναι μεγαλύτερα, πρεπει να κάνετε μια απλή εγγραφή ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ για να κατεβάζετε μέχρι 512 MB ανά αρχείο.

http://www.easybytez.com/i948wk6dwh9
http://www.easybytez.com/rhnxl4yhncf
http://www.easybytez.com/9lz0xtb0onp

Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013

Switch (2011)

*Υπόθεση: Ιούλιος 2010 στο Μόντρεαλ του Καναδά ερχεται η περίοδος των καλοκαιρινών διακοπών και η νεαρή Σοφί σκέφτεται τί θα μπορούσε να κάνει αφού δεν έχει ούτε φίλο ούτε σύντροφο. Ευτυχώς ομως κάποιος θα της αναφέρει το site switch.com, για να ανταλλάξει με κάποιον άλλο για ένα μήνα σπίτι. Η ιδέα της φάνηκε υπέροχη, και ένιωσε ακόμα πιο ευχαριστημένη όταν βρήκε ως εκ θαύματος διαμέρισμα στο Παρίσι, με θέα τον Πύργο του Αϊφελ. Και πράγματι η πρώτη της...

μέρα υπήρξε ειδυλλιακή. Την επομένη το πρωί, όμως τα γεγονότα θα αλλάξουν δραματικά. Θα την ξυπνήσουν αστυνομικοί, στο διπλανό δωμάτιο θα βρίσκεται ένα αποκεφαλισμένο σώμα, και η ίδια δεν θα μπορεί να αποδείξει ότι δεν είναι η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος...

*Extra: Οι Γάλλοι έχουν σιγουρα ταλέντο στις αστυνομικές περιπέτειες. Στο συνολο τους οι γαλλικές περιπέτειες χαρακτηρίζονται από ένα συγκεκριμένο, σοβαρό και ώριμο ύφος, που ξεπερνά τις αντίστοιχες αμερικάνικες. Και αυτός είναι και ο λόγος που το «Switch» κερδίζει πόντους και δεν επιτρέπει στις υπερβολές, που συνήθως υπάρχουν σε τετοιου ειδους ταινιών, να πάρουν τον έλεγχο.

Η ταινία στο σύνολό της ξεχωρίζει, απο τις αλλες και είναι αξιόλογη. Ο σκηνοθέτης ξεκινάει την ταινια σαν ενα ρομαντικο δραμα, όμως σιγά σιγά την σκυτάλη παίρνει μια καθαρόαιμη αστυνομική περιπέτεια που είναι ακρως καθηλωτική και διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή στο μέγιστο.

Το καλο και πρωτότυπο σενάριο, παρόλο που κινείται στην σφαίρα της απιθανότητας, μαζί με τον γρήγορο ρυθμό και την μαεστρία του σκηνοθέτη μας δινει μια τιμια αστυνομική περιπέτεια που θα απολαύσετε...*Ειδος Ταινίας: Δράσης | Εγκλήματος | Θρίλερ
*Σκηνοθεσια: Frédéric Schoendoerffer
*Σεναριο: Jean-Christophe Grangé
*Ηθοποιοι: Karine Vanasse, Eric Cantona, Mehdi Nebbou
*Υπότιτλοι: Ελληνικοί HardSubbed
*Διάρκεια: 104 Λεπτά
*Μεγεθος: 2190 ΜΒ
*IMDb: 6,1

Σαν free user στο EasyBytez μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία μέχρι 200 MB το καθένα, αλλά για να κατεβάζετε τα αρχεια μου που ειναι μεγαλύτερα, πρεπει να κάνετε μια απλή εγγραφή ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ για να κατεβάζετε μέχρι 512 MB ανά αρχείο.

http://www.easybytez.com/akjhrf7prqv
http://www.easybytez.com/7ztz8nceaz7
http://www.easybytez.com/3vbksbhhecq
http://www.easybytez.com/ehjet79t0dw
http://www.easybytez.com/27gh21qn4kp

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

A Bout De Souffle (1960)

*Υπόθεση: O Michel είναι ένας Παρισιάνος νέος που για να εντυπωσιάσει τις κοπέλες με τις οποίες συναναστρέφεται και για να ζήσει την ζωή του που βλέπει στις αγαπημένες του ταινίες, κλέβει πολυτελή αμάξια για να κάνει φιγούρα και γενικά κερδίζει το "εισόδημά" του με παράνομες πράξεις. Ωστόσο, σε μια από αυτές σκοτώνει ένα αστυνομικό. Και ενώ ειναι αρκετά τρομοκρατημένος και προσπαθώντας να αποφύγει την σύλληψη του, προσπαθεί να πείσει την νεαρή ερωμένη του και φέρελπις...

δημοσιογράφο Patricia να το σκάσουν μαζί για την Ιταλία, ελπίζοντας παράλληλα ότι θα πάρει τα χρωστούμενα από ένα παλιό του γνωστό. Η Patricia όμως αντιστέκεται στην πρόταση του, γιατί μπορεί μεν να νοιώθει γοητευμένη από το ενδιαφέρον του Michel αλλά κάτι της λείπει, κάτι δεν είναι αρκετό ώστε να τα παρατήσει όλα γι' αυτόν. Γι' αυτό και όταν οι αστυνομικοί του Παρισιού την πλησιάζουν και την ενημερώνουν για τις πράξεις του Michel, το δίλημμα της γιγαντώνεται και οι αμφιβολίες της για τον Michel την οδηγούν σε σπασμωδικές κινήσεις.

*Extra: !!! Αριστούργημα !!! Ταινία σταθμός στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου, το A Bout De Souffle, σηματοδότησε την απαρχή του γαλλικού νέου κύματος, ενός κινηματογραφικού ρεύματος που έφερε πολλές καινοτόμες ιδέες στην σκηνοθετική προσέγγιση.

Ο Godard μάς εισάγει στις βασικές έννοιες και την τεχνοτροπία αρκετών μεταγενέστερων δημιουργιών και δημιουργών. Η κάμερα κινείται αδιάκοπα, το μοντάζ είναι ίσως ένα από τα ομορφότερα όλων των εποχών και το Παρίσι αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή με τα πολλά εξωτερικά γυρίσματα στους φαρδιούς δρόμους του.

Το σενάριο είναι φαινομενικά απλοϊκό, προσφέρεται όμως για πολλές αναγνώσεις σε όσους έχουν εντρυφήσει στις αναζητήσεις των νέων της δεκαετίας του 1960. Ο υπαρξισμός, η αέναη αναζήτηση της ουσίας και η κυρίαρχη απαισιοδοξία στις ανθρώπινες σχέσεις είναι εδώ για όσους ξέρουν να τα δουν.

Μερικοί θεατές μπορεί να βρουν την ταινία αργή και τις εκτεταμένες παρεκβάσεις της κουραστικές, νομίζοντας ότι στην πραγματικότητα δεν γίνεται τίποτα μπροστά στην οθόνη. Απλά όμως, ο Godard εμμένει στην λεπτομέρεια της ανθρώπινης ύπαρξης και στην αποδοχή του αφηρημένου της ανθρώπινης φύσης.

Όσο για την σκηνοθεσία, δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορεί να πει κανείς. Το φρενήρες μοντάζ, οι απότομες αλλαγές στις σκηνές, οι αυτοσχέδιοι διάλογοι, οι ασυνέχειες στα πλάνα από τα πρωτοπόρα για την εποχή jump cuts, οι περίεργες γωνίες λήψεις, τα ελλειπτικά πλάνα, η κάμερα στο χέρι, στοιχεία που κόπιαραν μετέπειτα σκηνοθέτες και αποτέλεσαν την μετάβαση σε ένα νέο είδος κινηματογράφου, χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά από τον Godard.

Ο σκηνοθέτης χρησιμοποιεί την κάμερα για να παίξει με το κοινό της ταινίας, ενισχύοντας την αίσθηση οτι μια ταινία είναι μια σειρά από εικόνες, δημιουργώντας ένα εικονοκλαστικό αριστούργημα ανεξάρτητα της έξυπνης χρήσης των σκιών και του φωτισμού και των υπνωτικών εικόνων. Η νωχελική αύρα που βγάζει το Breathless, η ασπρόμαυρη φωτογραφία και ο χαλαρός τρόπος κινηματογράφησης του Godard προσδίδουν μια cool ατμόσφαιρα στην ταινία.

Ο Belmondo είναι απίστευτα γοητευτικός έτσι όπως κοπιάρει τους μανιερισμούς και τις χαρακτηριστικές κινήσεις του Bogart, και η Seberg, είναι γλυκύτατη στον ρόλο της αμερικανίδας φίλης του πρωταγωνιστή. Το A Bout De Souffle είναι μια από τις πιο επιδραστικές ταινίες του 20ου αιώνα.*Ειδος Ταινίας: Εγκλήματος | Δραματική
*Σκηνοθεσια: Jean-Luc Godard
*Σεναριο: François Truffaut
*Ηθοποιοι: Jean-Paul Belmondo, Jean Seberg, Daniel Boulanger
*Υπότιτλοι: Ελληνικοί HardSubbed
*Διάρκεια: 90 Λεπτά
*Μεγεθος: 2110 ΜΒ
*IMDb: 7,9

Σαν free user στο EasyBytez μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία μέχρι 200 MB το καθένα, αλλά για να κατεβάζετε τα αρχεια μου που ειναι μεγαλύτερα, πρεπει να κάνετε μια απλή εγγραφή ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ για να κατεβάζετε μέχρι 512 MB ανά αρχείο.

http://www.easybytez.com/wpopv4hwv58
http://www.easybytez.com/2onqcx0oweo
http://www.easybytez.com/3eyd6i8msvh
http://www.easybytez.com/rpdpqyju10p
http://www.easybytez.com/2n5jdpb1f4l

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

Dirty Pretty Things (2002)

*Υπόθεση: O Okwe είναι ένας ανάμεσα στους χιλιάδες παράνομους οικονομικούς μετανάστες που βρίσκεται στο Λονδίνο αναζητώντας μια καλύτερη ζωή. Ενώ στη Νιγηρία ήταν γιατρός εδώ στην Aγγλική πρωτεύουσα εργάζεται ως οδηγός ταξί το πρωί και σ` ένα ξενοδοχείο το βράδυ. Στο ιδιο ξενοδοχείο δουλεύει και η τουρκάλα Senay, οπου και μένουν μαζί για να μοιραζονται το ενοίκιο, στο πολύ μικρό σπίτι της Senay. Όταν σε κάποιο από τα δωμάτια ο Okwe ανακαλύψει μια ανθρώπινη καρδιά θα...

προσπαθήσει να βρει τι συμβαίνει.

*Extra: Ο Stephen Frears αποφεύγοντας να δείξει την λάμψη της λονδρέζικης πόλης, συγκεντρώνει το βλέμμα του στη σκοτεινή πραγματικότητα των λαθρομεταναστών και τις καθημερινές δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Και κατω απο αυτές τις συνθήκες μας δίνει ενα αξιόλογο θριλερ.

Η Audrey Tautou -στον πρώτο αγγλόφωνο ρόλο της- μεταμορφώνεται από τη γλυκιά Amelie σε μια αθώα κοπέλα από την Τουρκία που δε διστάζει να πληρώσει ένα πολύ ακριβό τίμημα για την εκπλήρωση των ονείρων της. Εκείνος όμως που κλέβει την παράσταση είναι ο Sergi Lopez ως ο ρεσεψιονίστας που αποφάσισε να περάσει στη σκοτεινή πλευρά προκειμένου να επιβιώσει.

Οι χαρακτήρες είναι πολύ καλοί μεν, τυποποιημένοι ομως δε, ενώ ο σχηματικός διαχωρισμός των ηρώων σε «καλούς» και «κακούς» ανταποκρίνεται στη σύνθετη και πολύπλοκη πραγματικότητα. Το σενάριο και η αφηγηση ειναι αρκετά καλή και βατή και πείθει, όπως στον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η σχέση των δυο πρωταγωνιστών.*Ειδος Ταινίας: Εγκλήματος | Δραματική | Θρίλερ
*Σκηνοθεσια: Stephen Frears
*Σεναριο: Steven Knight
*Ηθοποιοι: Chiwetel Ejiofor, Audrey Tautou, Sophie Okonedo
*Υπότιτλοι: Ελληνικοί HardSubbed
*Διάρκεια: 97 Λεπτά
*Μεγεθος: 1790 ΜΒ
*IMDb: 7,4

Σαν free user στο EasyBytez μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία μέχρι 200 MB το καθένα, αλλά για να κατεβάζετε τα αρχεια μου που ειναι μεγαλύτερα, πρεπει να κάνετε μια απλή εγγραφή ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ για να κατεβάζετε μέχρι 512 MB ανά αρχείο.

http://www.easybytez.com/oh42cdkmiin
http://www.easybytez.com/m3xiuv1p4m9
http://www.easybytez.com/zdtrgjs2vnl
http://www.easybytez.com/lul3l4k0unk
http://www.easybytez.com/unxwcixv33p

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Zero Dark Thirty (2012)

*Υπόθεση: Μετά τις επιθέσεις της ενδεκάτης Σεπτεμβρίου, ένα κυνηγητό, που κράτησε μια δεκαετία, ξεκίνησε για να βρεθεί ο αρχηγός της Αλ Κάιντα, τον Οσάμα Μπιν Λάντεν. Μία μικρή ελίτ ομάδα μυστικών και στρατιωτικών χειριστών, που εργάζονται μυστικά σε όλη την υφήλιο, αφοσιώνονται σε ένα και μοναδικό στόχο: να εντοπίσει και να εξαλείψει τον Μπιν Λάντεν. Τελικά τον βρίσκουν και με μια ειδική επιχείρηση επίθεσης σε ένα σπίτι σε προάστιο του Πακιστάν, με συντονισμένη προσπάθεια...

τον σκοτώνουν.

*Extra: Όπως πάντα η Κάθριν Μπίγκελοου πιάνει τον "ταύρο από τα κέρατα"... και με μια λεπτομερής αφήγηση που κόβει την ανάσα, μας χαριζει αλλη μια μεγάλη ταινία.

Εδώ, ακολουθεί το χρονικό καταδίωξης και εξόντωσης του Νο.1 καταζητούμενου παγκοσμίως τρομοκράτη: του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Πίσω από την τελική επιτυχή έκβαση αυτού του δεκαετούς ανθρωποκυνηγητού που άφησε πίσω του χιλιάδες θύματα για να εξελιχθεί σε αιτία πολέμων και πολιτικής εκμετάλευσης, βρίσκεται μια γυναίκα, η Μάγια, που την υποδύεται μοναδικά η Τζέσικα Τσαστέιν.

Η ταινία, παρά το γεγονός ότι βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, διαθέτει σενάριο με αγωνία, σφιχτή σκηνοθεσία, ρεαλισμό σε όλα τα επίπεδα (τεχνικό, ντεκόρ, ερμηνείες) και μια έξοχη Τζέσικα Τσαστέιν στον πρώτο ρόλο. Ψυχρή, υπολογιστική, κυνική όταν χρειάζεται και με υποψία ανθρωπισμού στην αντιμετώπιση ακραίων καταστάσεων.

Πείθει, προκαλεί, τρομάζει και συγκινεί και το πετυχαίνει με τη συνταγή που προανέφερα: σωστό σενάριο, κοφτό μοντάζ, πειστικές ερμηνείες, δράση στο δεύτερο μέρος, επική μουσική που αγγίζει τα συναισθήματα και ρεαλιστική φωτογραφία.

Μια εξαιρετική για το είδος της ταινία, που και αν ακομα εχει την προπαγάνδα στην δομή της, θα την απολαύσετε οπως και εγώ. Μήπως ο κινηματογράφος, από την φύση του δεν αποτέλεσε και συνεχίζει επιτυχώς να είναι ένα από τα αποτελεσματικότερα μέσα προπαγάνδας;*Ειδος Ταινίας: Δραματική | Ιστορική | Θρίλερ
*Σκηνοθεσια: Kathryn Bigelow
*Σεναριο: Mark Boal
*Ηθοποιοι: Jessica Chastain, Joel Edgerton, Chris Pratt
*Υπότιτλοι: Ελληνικοί HardSubbed
*Διάρκεια: 157 Λεπτά
*Μεγεθος: 2230 ΜΒ
*IMDb: 7,6

Σαν free user στο EasyBytez μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία μέχρι 200 MB το καθένα, αλλά για να κατεβάζετε τα αρχεια μου που ειναι μεγαλύτερα, πρεπει να κάνετε μια απλή εγγραφή ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ για να κατεβάζετε μέχρι 512 MB ανά αρχείο.

http://www.easybytez.com/ploea8mzy54
http://www.easybytez.com/v56d0rlqbap
http://www.easybytez.com/uhizlbfryrk
http://www.easybytez.com/dj4ydapgbd3
http://www.easybytez.com/4fa0bo8ele2