Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013

Bastards (2013)

*Υπόθεση: Ένας καπετάνιος σε ενα φορτηγό πλοίο, ο Μάρκο, έρχεται πολύ εσπευσμένα στο Παρίσι. Η αδελφή του, Σάντρα, είναι σε πλήρη απόγνωση, αφού ο σύζυγος της αυτοκτόνησε η οικογενειακή επιχείρηση πήρε τα κάτω της και η κόρη της την εγκατέλειψε. Η Σάντρα κατονομάζει ως μόνο υπεύθυνο για όλα τον Εντουάρτ Λαπόντ, έναν πανίσχυρο πανούργο επιχειρηματία. Ο Μάρκο πιάνει διαμέρισμα στο κτήριο που μένει η ερωμένη του Λαπόντ, η Ραφάελ, με τον γιο της, με αυτοσκοπό την...

εκδίκηση. Αυτό που δεν είχε προβλέψει, όμως, είναι τα μυστικά και ξεδιάντροπα σχέδια της Σάντρα και το ότι θα ερωτεύονταν τη Ραφαέλ.

*Extra: Για τους περισσότερους αποτελεί κινηματογραφική είδηση, όταν ο μέτριος Tarantino, παρουσιάζει μια νεα του ταινία. Αντίθετα όμως, στο δικο μου κινηματογραφικό σύμπαν, είδηση αποτελεί κάθε νεα ταινία της Claire Denis, Nuri Bilge Ceylan, Brit Marling, Asghar Farhadi... και τόσον αλλων χαρισματικών δημιουργών, που δεν εχουν υποκύψει στην λανθάνουσα γοητεία του Χόλιγουντ.

Οταν παρακολουθώ ταινία της Claire Denis, ειναι για εμένα μια κινηματογραφική εμπειρία. Εχει ενα δικο της στυλ που καθηλώνει. Αυτό το στυλ ειναι εμφανές σε καθε ταινία της, και περιλαμβάνει: κατακερματισμό της αφήγησης, υποβλητική μουσική επένδυση και φοβερές ερμηνείες. Το Bastards ειναι ενα δράμα που ακολουθεί τους κανονες του θρίλερ και διαθέτει δύναμη, νεύρο και υψηλών προδιαγραφών κινηματογράφηση. Για εκπαιδευμένους σινεφίλ...*Ειδος Ταινίας: Δραματική
*Σκηνοθεσια: Claire Denis
*Σεναριο: Jean-Pol Fargeau, Claire Denis
*Ηθοποιοι: Vincent Lindon, Chiara Mastroianni, Julie Bataille
*Υπότιτλοι: Ελληνικοί HardSubbed
*Διάρκεια: 97 Λεπτά
*Μεγεθος: 1870 ΜΒ
*IMDb: 6,2

Σαν free user στο EasyBytez μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία μέχρι 200 MB το καθένα, αλλά για να κατεβάζετε τα αρχεια μου που ειναι μεγαλύτερα, πρεπει να κάνετε μια απλή εγγραφή ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ για να κατεβάζετε μέχρι 512 MB ανά αρχείο.

http://www.easybytez.com/l2mfhimy9bns
http://www.easybytez.com/t13yri655lds
http://www.easybytez.com/i1gl5seoaup3
http://www.easybytez.com/n2zhr575jej1
http://www.easybytez.com/z6u54pf3w2q8

Δεν υπάρχουν σχόλια: