Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

Montage (2013)

*Υπόθεση: Ένας απαγωγέας θα εξαφανιστεί μετά από μια απαγωγή που ειχε κανει πριν απο 15 χρόνια χωρίς να αφησει κανένα απολυτως ίχνος. Πέντε μέρες πριν λήξει η παραγραφή του εγκλήματος, κάποιος αφήνει ανώνυμα ένα λουλούδι στον τόπο του εγκλήματος. Λίγες μέρες αργότερα, συμβαίνει άλλη μια απαγωγή με την ίδια ακριβώς μέθοδο. Τρία άτομα συγκεντρώνονται για να λύσουν την υπόθεση πριν είναι αργά. Ένας ντετέκτιβ, ο Τσουνγκ Χο, με ένοχη συνείδηση αφού δεν ειχε λυση...

την προηγούμενη υποθεση πριν 15 χρονια, ο Χαν Τσούλ, που του απήγαγαν την εγγονή του μπροστά απο την παιδική χαρά, στην δευτέρη απαγωγή και η Χα Κιούνγκ, η μητέρα της πρωτης απαγωγής, η οποία ψάχνει για το άτομο που απήγαγε την κόρη της πριν από 15 χρόνια.

*Extra: Αξιόλογο θρίλερ συνεχών ανατροπών, με ένταση, και γνήσιο ανθρωποκυνηγητό, στο οποίο δεν μας συνηθίζουν οι ταινίες του είδους. Η ιστορία μοιάζει συνηθισμένη για αστυνομικό θρίλερ ωστόσο η συγκεκριμένη ταινία έχει την δική της ταυτότητα και καταφέρνει να διαφοροποιηθεί απ' τις υπόλοιπες! Και ακριβώς αυτό ειναι που σε συναρπάζει στην συγκεκριμένη ταινία, δηλαδή ενώ χρησιμοποιει γνωστή θεματολογία είναι τόσο, μα τόσο διαφορετικός ο τρόπος που την προσεγγίζει.

Το σενάριο είναι πάρα πολύ καλό και μας δείχνει τον αγώνα της μητέρας του πρώτου θύματος να βρει τον δολοφόνο της κόρης της, ταυτόχρονα με τον αγώνα του παππού του επόμενου απαχθέντος παιδιού και τον αστυνομικό της πρώτης υπόθεσης που είναι αποφασισμένος να βρει τον δολοφόνο! Αυτά λοιπόν τα 3 κομμάτια βοηθάνε στο να υπάρχει πολύ αγωνία και δράση σε όλη τη διάρκεια της.

Θα την χαρακτήριζα διαμαντακι, αλλά μια υπερβολή στο σενάριο να εκμαιεύσει το συναίσθημα την φέρνει λιγο πισω. Οπως και να 'χει πρόκειται για μια πολύ καλή νοτιοκορεάτικη ταινία που τα καταφέρνει περίφημα σε αγωνία και δράση και θα αποζημιώσει τον καθένα που του αρέσει το αστυνομικό μυστήριο!!!*Ειδος Ταινίας: Μυστήριου | Θρίλερ
*Σκηνοθεσια: Jeong Geun-Seop
*Σεναριο: Jeong Geun-Seop
*Ηθοποιοι: Jeong-hwa Eom, Sang-kyung Kim, Young-chang Song
*Υπότιτλοι: Ελληνικοί HardSubbed
*Διάρκεια: 120 Λεπτά
*Μεγεθος: 2100 ΜΒ
*IMDb: 6,9

Σαν free user στο EasyBytez μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία μέχρι 200 MB το καθένα, αλλά για να κατεβάζετε τα αρχεια μου που ειναι μεγαλύτερα, πρεπει να κάνετε μια απλή εγγραφή ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ για να κατεβάζετε μέχρι 512 MB ανά αρχείο.

http://www.easybytez.com/dof00b57dqy
http://www.easybytez.com/l4jp7o1wrty
http://www.easybytez.com/gcxlf0zkvi4
http://www.easybytez.com/wtcfq0dvurp
http://www.easybytez.com/gandthkzbk3

Δεν υπάρχουν σχόλια: