Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013

Mud (2012)

*Υπόθεση: Ενας μυστηριώδης φυγάς ο Mud κρύβεται σε ένα μικρό νησί του Mississippi αποφασισμένος να ξεφύγει από τους διώκτες του για να μπορέσει να ξανασυναντήσει την αδελφή ψυχή του Juniper. Όταν συναντά δύο δεκατετράχρονα αγόρια, αυτά γοητευμένα αμέσως συμφωνούν να τον βοηθήσουν και μια περίεργη φιλία δημιουργείται μεταξύ τους. Αν και είναι δύσκολο για τα αγόρια να διακρίνουν τι είναι αλήθεια και τι όχι σε σχέση Rμε τον χαρισματικό Mud, o Ellis θα κάνει τα πάντα...

για να μπορέσει ο νέος του φίλος να δραπετεύσει και να ενωθεί με τον έρωτα της ζωής του.

*Extra: Πολύ αξιόλογη ταινία! Η νέα ταινία του πολλά υποσχόμενου Jeff Nichols, σκηνοθέτη του εξαιρετικού Take Shelter, σε σενάριο του ιδίου, είναι ένα δραματικό coming of age film με στοιχεία περιπέτειας και θρίλερ, ειδικά στην κλιμάκωσή του. Στο Mud ο Nichols υιοθετεί μια επιτηδευμένα παλαιομοδίτικη αφήγηση με σχετικά αργούς ρυθμούς, κάτι που του δίνει ιδιαίτερη δυναμη και ψυχη.

Ο δημιουργός της ταινίας αποτυπώνει άριστα τις συγκρούσεις μεταξύ των διαφορετικών αντίληψεων περί ηθικά σωστού, περί αγάπης και αφοσίωσης, περί ανατροφής παιδιών. Παράλληλα η ταινία συνδέει υποδειγματικά το κοινωνικό και οικογενειακό υπόβαθρο των δύο εφήβων με τις πράξεις τους και αποτελεί μια σπουδή πάνω στα κίνητρα πίσω από τις επιμέρους συμπεριφορές και στην αλληλεπίδραση αυτών των συμπεριφορών στις ζωές των ανθρώπων.

Στα δυνατά στοιχεία της ταινίας συγκαταλέγονται η πολύ καλή ανάλυση χαρακτήρων και το επιτυχημένο κάστινγκ στο οποίο ξεχωρίζει η επιλογή των δύο αγοριών, που σαν σύγχρονοι Tom Sawyer και Huck Finn κερδίζουν τις εντυπώσεις. Επίσης εκπλήσσει θετικά η εμπνευσμένη επιλογή της Reese Witherspoon στο ρόλο της "μοιραίας" Juniper. Εξαιρετική και η ερμηνεία του Matthew McConaughey στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μια ταινία που ξεχειλίζει από ανθρωπιά και όμορφα συναισθήματα, μια ταινία-ύμνος στη φιλία, μια ταινία που οφείλουν να δουν μικροί και μεγάλοι, ο αμερικανικός ανεξάρτητος κινηματογράφος στα καλύτερά του!*Ειδος Ταινίας: Δραματική
*Σκηνοθεσια: Jeff Nichols
*Σεναριο: Jeff Nichols
*Ηθοποιοι: Matthew McConaughey, Tye Sheridan, Jacob Lofland
*Υπότιτλοι: Ελληνικοί HardSubbed
*Διάρκεια: 130 Λεπτά
*Μεγεθος: 2160 ΜΒ
*IMDb: 7,6

Σαν free user στο EasyBytez μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία μέχρι 200 MB το καθένα, αλλά για να κατεβάζετε τα αρχεια μου που ειναι μεγαλύτερα, πρεπει να κάνετε μια απλή εγγραφή ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ για να κατεβάζετε μέχρι 512 MB ανά αρχείο.

http://www.easybytez.com/84cnishd4tz5
http://www.easybytez.com/71wj7cxpgthw
http://www.easybytez.com/cjijm289x34z
http://www.easybytez.com/ak2lp8jmcawd
http://www.easybytez.com/26po6dx3wmqy

Δεν υπάρχουν σχόλια: