Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Disconnect (2012)

*Υπόθεση: Μια ομάδα ανθρώπων αναζητούν επικοινωνία στο σημερινό καλωδιωμένο αχανή κόσμο. Ένας εργατικός δικηγόρος, δεν μπορεί να βρει το χρόνο για να επικοινωνήσει με την οικογένειά του. Ένα ζευγάρι βρίσκεται σε μια επικίνδυνη κατάσταση, όταν ολα τα μυστικά τους εκτίθενται στο διαδίκτυο. Ενας χήρος προσπαθεί να ελέγξει την ατίθαση διαδικτυακή συμπεριφορά του γιού του, και μια φιλόδοξη δημοσιογράφος βρίσκει μια σημαντική για την καριέρα της ευκαιρία, μέσα από την ιστορία...

ενός έφηβου παιδιού σε σελίδα μόνο για ανηλίκους. Όλοι τους ξένοι, γείτονες ή συνάδελφοι που οι ιστορίες τους συγκρούονται στον ηλεκτρονικό κοσμο.

*Extra: Εκπληκτικό και εξόχως καθηλωτικό δραματικό θρίλερ. Το φίλμ είναι άρτιο από τεχνική και σκηνοθετική πλευρά, και έχει όλα τα φόντα να φτάσει μακριά, οχι μόνο στο box office αλλά και στα βραβεία, αφού αποτελεί ρεαλιστική και αποκαλυπτική στην άγρια ζούγκλα του διαδικτύου.

Ο σκηνοθέτης Henry Alex Rubin ξέρει πολύ καλά πως να χτίσει μια ταινία που σε κρατά στην άκρη της καρέκλας σου, μέσα από ένα μείγμα δράματος κι αγωνίας κι εκμεταλλευόμενος φόβους που πολλοί έχουν απέναντι στην άγνωστη χώρα του internet. Εκτος την σκηνοθετική μαεστρία η ταινία εχει δομηθεί πανω σε ενα πολύ καλό σενάριο και στην παρουσία εξαιρετικών ηθοποιών.

Αν και οι χαρακτήρες και οι καταστάσεις ειναι προσχηματικοί δεν καταφύγει στην υπερβολή και τον μελαδραματισμο. Βεβαια προς το τελος υπάρχει μια υπερβολή αλλά αυτό εξυπηρετεί την δραματουργική κορυφωση. Τελικα πρόκειται για μια ταινία πολύ αξιόλογη, προσεγμένη, ρεαλιστική, επίκαιρη και εν μέρει ηθικοπλαστικη.*Ειδος Ταινίας: Δραματική | Θρίλερ
*Σκηνοθεσια: Henry Alex Rubin
*Σεναριο: Andrew Stern
*Ηθοποιοι: Jason Bateman, Jonah Bobo, Haley Ramm
*Υπότιτλοι: Ελληνικοί HardSubbed
*Διάρκεια: 115 Λεπτά
*Μεγεθος: 1650 ΜΒ
*IMDb: 7,5

Σαν free user στο EasyBytez μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία μέχρι 200 MB το καθένα, αλλά για να κατεβάζετε τα αρχεια μου που ειναι μεγαλύτερα, πρεπει να κάνετε μια απλή εγγραφή ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ για να κατεβάζετε μέχρι 512 MB ανά αρχείο.

http://www.easybytez.com/igkys6s0q22
http://www.easybytez.com/4eemzi1bc8d
http://www.easybytez.com/4tk7f3hq810
http://www.easybytez.com/vogrya0jr48

Δεν υπάρχουν σχόλια: