Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

The Town (2010)

*Υπόθεση: Το Charlestown στην Βοστώνη διατηρεί μια εξέχουσα θέση στην παραγωγή εγκληματιών στις Η.Π.Α. Μία τετράδα απο αυτούς, έχει καταφέρει να μείνει ασύλληπτη ληστεύοντας χρηματαποστολές και τράπεζες. Όταν θα χρειαστεί εν μέσω μίας επιχείρησης σε τοπική τράπεζα να πάρουν για λίγο όμηρο τη διευθύντρια, ο Doug, εγκέφαλος της ομάδας καταλήγει να την ερωτευτεί. Ανάμεσα στην επιθυμία να εγκαταλείψει την παλιά ζωή του για χάρη της και σε εκείνα που τον κρατούν...

δέσμιο στη γενέτειρά του, οι επιλογές του ακολουθούν ένα πολύ επικίνδυνο μονοπάτι.

*Extra: Μπορεί ο Ben Affleck να πήρε το Οσκαρ για το φετινό Argo, αλλά εγώ το βρήκα «άνευρο» και «άχρωμο», σε αντίθεση με το προηγούμενο εκπληκτικό πόνημά του, το The Town.

Η ταινία εξελίσσεται στην Βοστώνη και βασίζεται στο βιβλίο του Chuck Hogan, Prince Of Thieves. Πρόκειται για ένα σφιχτοδεμένο heist movie που δικαιολογημένα ξυπναει μνήμες από ανάλογα φιλμ ενός σύγχρονου δεξιοτέχνη του είδους, του Michael Mann, διαθέτοντας τα κατάλληλα noir στοιχεία.

Ηγούμενος ενός καστ που περιλαμβάνει πέραν της Hall, τους Jeremy Renner, Jon Hamm και Pete Postlethwaite, ο Ben Affleck παραδίδει μία νευρώδη σε δράση και συναίσθημα ιστορία όπου πραγματεύεται την τραγικότητα των επιλογών ζωής, που όσο κι αν προσβλέπουν σε λύση, καταλήγουν αδιέξοδες.

Η φράση «δεν ξεφεύγεις απ' το παρελθόν» ταιριάζει γάντι στο The Town, που φροντίζει να την εικονοποιήσει με διαρκώς κλιμακούμενη ένταση, εξάπτοντας αναλόγως την προσμονή για τη συνέχεια. Έτσι, ακόμα κι αν η τρίτη πράξη οριοθετείται δραματουργικά από τους κανόνες που διέπουν μία ταινία είδους όπως αυτή, ο Affleck καταφέρνει να ξεφύγει με τις λιγότερες δυνατές απώλειες από την παγίδα μέσα από το πάντρεμα του σκηνοθετικού του ταλέντου και του σφιχτοδεμένου μοντάζ που την υπερθεματίζει.

Στο σύμπαν του The Town, όπως άλλωστε συμβαίνει σχεδόν σε κάθε heist movie, τη συμπάθεια του κοινού καρπώνεται η λεγόμενη πλευρά των «κακών» και ειδικότερα ο Doug. Συνεπικουρούμενης και της συναισθηματικής φόρτισης που πηγάζει από το βεβαρημένο εγκληματικό ιστορικό της συγκεκριμένης περιοχής.

Είμαι απολυτως βέβαιος οτι θα σας συναρπάσει το «The Town», γιατί πρόκειται για μια ταινία αξιώσεων που αναπτύσσει ισχυρή αλληλεπίδραση με το κοινό. Απολαύστε την...*Ειδος Ταινίας: Εγκλήματος | Δραματική | Θρίλερ
*Σκηνοθεσια: Ben Affleck
*Σεναριο: Peter Craig, Ben Affleck
*Ηθοποιοι: Ben Affleck, Rebecca Hall, Jon Hamm
*Υπότιτλοι: Ελληνικοί HardSubbed
*Διάρκεια: 125 Λεπτά
*Μεγεθος: 1450 ΜΒ
*IMDb: 7,6

Σαν free user στο EasyBytez μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία μέχρι 200 MB το καθένα, αλλά για να κατεβάζετε τα αρχεια μου που ειναι μεγαλύτερα, πρεπει να κάνετε μια απλή εγγραφή ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ για να κατεβάζετε μέχρι 512 MB ανά αρχείο.

http://www.easybytez.com/xhzx608u9lu
http://www.easybytez.com/eaqibvs8eyv
http://www.easybytez.com/dcoik6gycnt
http://www.easybytez.com/ol8i3izxa1e

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστούμε!!!