Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

The Call (2013)

*Υπόθεση: Η Jordan Turner είναι μια έμπειρη τηλεφωνήτρια στην άμεσο δράση που έχει το δύσκολο καθήκον να γίνεται πάντα δέκτης της ανησυχίας του κόσμου και να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασώζει αυτούς που βρίσκονται σε κίνδυνο. Η ρουτίνα της θα ανατραπεί από ένα τηλεφώνημα μιας νεαρής γυναίκας που τελειώνει με τραγικό τρόπο. Η Jordan συντετριμμένη θα αμφισβητήσει όλες τις επιλογές της, προσπαθώντας να πείσει τον εαυτό της ότι αυτό ήταν τελευταίο οδυνηρό...

τηλεφώνημα που χρειάστηκε να απαντήσει. Έχοντας δίπλα της έναν υποστηρικτικό σύντροφο, σκέφτεται πως ίσως ήρθε η ώρα να κάνει ένα βήμα πίσω, να χαρεί τη ζωή της. Όμως όλα θα ανατραπούν όταν θα δεχτεί ένα τηλεφώνημα από τη νεαρή Casey, ένα κορίτσι που της τηλεφωνεί από το πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του απαγωγέα της.

*Extra: Ο Brad Anderson καταφέρνει να υλοποιήσει ξανά ένα καλό θρίλερ, 9 χρόνια μετά από το εκπληκτικό «The Machinist», που απέδειξε ότι διαθέτει ολα εκείνα τα χαρακτηριστικά του δεξιοτέχνη της κινηματογραφικής έντασης. Η συνεργασία του με τον συγγραφέα και σεναριογράφο Richard D'Ovidio, φαίνεται οτι έδωσε το επιθυμητό αποτέλεσμα, την πρωτοτυπία.

Αξιοποιώντας τα τεχνάσματα των τηλεοπτικών παραγωγών στα οποία ο σκηνοθέτης έχει διαπρέψει, στήνεται μια κλειστοφοβική ιστορία κλιμακούμενης έντασης. Η δημιουργία του αποτελεί ενα γρήγορο καθηλωτικό θρίλερ που με σιγουριά είναι μια καλή κινηματογραφική πρόταση για τους φίλους αυτού του κινηματογραφικού είδους.

Οι ερμηνείες είναι αρκετά καλές με κορυφαία της πρωταγωνίστριας Halle Berry, ο οποία ερμηνεύει με πολύ αξιόλογο τρόπο την μεταμόρφωση μιας βετεράνου του Κέντρου Επείγουσας Βοήθειας της Αστυνομίας του Λος Άντζελες σε κάτι τελείως σκοτεινό και διαφορετικό, ενώ και το σύνολο των υπόλοιπων παραμέτρων της κινηματογραφικής παραγωγής κινούνται σε αξιοπρεπώς ψηλά standards αποδεικνύοντας τις πολύ καλές κινηματογραφικές δυνατότητες του Brad Anderson.*Ειδος Ταινίας: Θρίλερ
*Σκηνοθεσια: Brad Anderson
*Σεναριο: Richard D'Ovidio
*Ηθοποιοι: Halle Berry, Abigail Breslin, Morris Chestnut
*Υπότιτλοι: Ελληνικοί HardSubbed
*Διάρκεια: 94 Λεπτά
*Μεγεθος: 1440 ΜΒ
*IMDb: 6,6

Σαν free user στο EasyBytez μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία μέχρι 200 MB το καθένα, αλλά για να κατεβάζετε τα αρχεια μου που ειναι μεγαλύτερα, πρεπει να κάνετε μια απλή εγγραφή ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ για να κατεβάζετε μέχρι 512 MB ανά αρχείο.

http://www.easybytez.com/2krswx79p4a
http://www.easybytez.com/0mdnjg43f7r
http://www.easybytez.com/2md1wmv95bg
http://www.easybytez.com/57vvwtrirc3

Δεν υπάρχουν σχόλια: