Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

A Dirty Carnival (2006)

*Υπόθεση: O Μπεουνγκ-Ντου Κι, είναι ενας επαγγελματίας μαφιόζος αλλά στα χαμηλά στη ιεραρχία του εγκλήματος. Αυτή τη δύσκολη καθημερινότητά του επιβαρύνει η φροντίδα της βαριά άρρωστης μητέρας του και των αδελφών του. Απελπισμένος για τα χρήματα συμφωνεί ν αναλάβει μια εκτέλεση με σκοπό να εντυπωσιάσει το μεγάλο αφεντικό. Στην αρχή όλα φαίνονται απλά και τα πάντα προχωρούν σύμφωνα με το σχέδιο, αλλά ομως τίποτα δεν είναι ετσι όπως φαίνεται στο...

σκοτεινό υπόκοσμο. Και ετσι το παιχνίδι γίνεται πολύ βρώμικο...

*Extra: Πρόκειται για ένα εξαιρετικό γκανγκστερικό θρίλερ-δράμα που έγραψε και σκηνοθέτησε ο γνωστος νοτιοκορεάτης ποιητής Ha Yu.

Ο Ha Yu δανείζεται την φόρμα του γκαγκστερικού φιλμ, και αφού προχωρήσει σε μία ευρηματική αποδόμησή και ανατροπή όλων των κλισέ του είδους, με ένα πολύ ιδιαίτερο σκηνοθετικό στιλ, καταφέρνει να συνθέσει μία πρωτότυπη κινηματογραφική ελεγεία πάνω στην ματαιότητα της ζωής.

Εξαιρετικά συνδιάζει την ωμή βία με τον θαυμαστό λυρισμό, την χαρά με την λύπη, το τραγικό με το κωμικό, την ηρεμία με την δράση, με αποτέλεσμα μια υπέροχη ταινία...*Ειδος Ταινίας: Δράσης | Εγκλήματος | Θρίλερ
*Σκηνοθεσια: Ha Yoo
*Σεναριο: Ha Yoo
*Ηθοποιοι: Ho-jin Cheon, In-jae Heo and Ku Jin
*Υπότιτλοι: Ελληνικοί HardSubbed
*Διάρκεια: 141 Λεπτά
*Μεγεθος: 1360 ΜΒ
*IMDb: 7,5

Σαν free user στο EasyBytez μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία μέχρι 200 MB το καθένα, αλλά για να κατεβάζετε τα αρχεια μου που ειναι μεγαλύτερα, πρεπει να κάνετε μια απλή εγγραφή ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ για να κατεβάζετε μέχρι 512 MB ανά αρχείο.

http://www.easybytez.com/nse528m8wn9
http://www.easybytez.com/rpd2wu4h782
http://www.easybytez.com/eqjl87ewize
http://www.easybytez.com/3kw1j5fz4sf

Δεν υπάρχουν σχόλια: