Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

Welcome To The Punch (2013)

*Υπόθεση: Ο Jacob είναι ένας εγκληματίας που πλέον έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση στην παγωμένη Ισλανδία. Αναγκάζεται όμως να επιστρέψει στο Λονδίνο όταν ο γιός του συλλαμβάνεται ξαφνικά στο αεροδρόμιο του Heathrow. Δεν θα αργήσει να καταλάβει ότι ο ντετέκτιβ Max Lewinsky είναι η σκιά του σε μια τελευταία προσπάθεια να καταφέρει να τον συλλάβει αφού φαίνεται οτι εχουν παλιούς ανοιχτούς λογαριασμούς. Ομως προχωρώντας την υποθεση ολοι οι εμπλεκόμενοι θα πέσουν..

πανω σε μια καλά κρυμμένη συνομωσία.

*Extra: Πρώτη μεγάλη σκηνοθετική (και σεναριακή) δουλειά του Βρετανού Eran Creevy, που τυγχάνει να ειναι και πολύ καλή για το ειδος της. Ίντριγκες, ανατροπές, δραση και σασπένς ειναι τα βασικά συστατικά της. Επισης εχει αρκετά καλό μοντάζ, φωτογραφία και μουσική.

Εκτος της φιλότιμης προσπάθειας αναβίωσης του φιλμ-νουάρ, η ταινία ξεχωρίζει με την στρωτή σκηνοθεσία της και τον απόλυτα σκοτεινό διάκοσμο. Άξια η ανάπτυξη του κεντρικού χαρακτήρα, οπως και των αλλων ηρωων, που υπηρετούν εξερετικα το καλοδουλεμένο σενάριο.

Η δράση είναι καταλύτης και ειναι μάλιστα αρκετά στυλιζάρισμενη, που οταν κάνει την εμφάνιση της είναι καταπληκτική και φορμαλιστική. Γενικά είναι μια πολύ καλή προσπάθεια, καλύτερη από ένα σωρό σούπερ-ήρωες που σερβίρονται τελευταία, που μας αφήνουν την εντύπωση του μισού, δηλαδή: «δεν μπορεί, κάτι ακόμα θα υπάρχει»…*Ειδος Ταινίας: Δράσης | Περιπέτεια | Εγκλήματος
*Σκηνοθεσια: Eran Creevy
*Σεναριο: Eran Creevy
*Ηθοποιοι: James McAvoy, Andrea Riseborough, Mark Strong
*Υπότιτλοι: Ελληνικοί HardSubbed
*Διάρκεια: 99 Λεπτά
*Μεγεθος: 1390 ΜΒ
*IMDb: 6,1

Σαν free user στο EasyBytez μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία μέχρι 200 MB το καθένα, αλλά για να κατεβάζετε τα αρχεια μου που ειναι μεγαλύτερα, πρεπει να κάνετε μια απλή εγγραφή ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ για να κατεβάζετε μέχρι 512 MB ανά αρχείο.

http://www.easybytez.com/1bdiyky9ngs
http://www.easybytez.com/o2s1b34gotw
http://www.easybytez.com/8vsde13ctl9
http://www.easybytez.com/6heiaqu6rkm

Δεν υπάρχουν σχόλια: