Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013

The Crimson Rivers (2000)

*Υπόθεση: Ένα αποτρόπαιο έγκλημα ταράζει μια πανεπιστημιούπολη κάπου στις χιονισμένες Αλπεις. Στον τόπο του εγκλήματος φθάνει ο Πιέρ Ντεμάνς, ένας έμπειρος επιθεωρητής της Γαλλικής αστυνομίας. Στον ίδιο τόπο κάνει τις έρευνες του σχετικά με ένα βεβηλωμένο τάφο και ο νεοφερμένος στο σώμα της αστυνομίας ο Μάξ Κερκεριάν. Κάτι ομως που τον οδηγεί στα χνάρια ενός πολύ μυστηριώδη θανάτου ενός κοριτσιού 20 χρόνια πριν. Οι δύο άντρες κάποια στιγμή μοιραία, συγκλίνουν στην ίδια...

κατεύθυνση. Ενώ οι δολοφονίες αυξάνονται, κρυμμένα μυστικά του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια

*Extra: Μπορεί η πρώτη εντύπωση ακούγοντας "Γαλλικό Θρίλερ" να μην είναι και η καλύτερη, το Crimson Rivers όμως θα σας εκπλήξει θετικά με την πρωτοτυπία και το κλίμα του. Ένα από τα πιο πρωτότυπα κίνητρα για serial killer, με φόντο όχι μια αστική περιοχή αλλά απομονωμένες περιοχές της Γαλλικής επαρχίας.

Στην δημιουργία ατμόσφαιρας σασπένς συντείνουν και οι Γαλλικοί διάλογοι, ιδιαίτερα όταν αυτοί γίνονται από τον σπουδαίο Jean Reno, η αρκετά καλή σκηνοθεσία του Mathieu Kassovitz, και φυσικά η ιδια η ιστορία.

Η ταινία του κινείται σε ένα διαφορετικό κλίμα από τις Αμερικάνικες καταφέρνει να κερδίσει τον θεατή διατηρώντας την αγωνία ως το τέλος. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια η προσοχή του θεατή, καθώς οι σεναριακές ανατροπές και εξελίξεις -ιδιαίτερα στο τέλος- γίνονται με ταχύτατο ρυθμό.*Ειδος Ταινίας: Εγκλήματος | Μυστήριου | Θρίλερ
*Σκηνοθεσια: Mathieu Kassovitz
*Σεναριο: Jean-Christophe Grangé
*Ηθοποιοι: Jean Reno, Vincent Cassel, Nadia Farès
*Υπότιτλοι: Ελληνικοί HardSubbed
*Διάρκεια: 106 Λεπτά
*Μεγεθος: 1440 ΜΒ
*IMDb: 6,8

Σαν free user στο EasyBytez μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία μέχρι 200 MB το καθένα, αλλά για να κατεβάζετε τα αρχεια μου που ειναι μεγαλύτερα, πρεπει να κάνετε μια απλή εγγραφή ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ για να κατεβάζετε μέχρι 512 MB ανά αρχείο.

http://www.easybytez.com/jbl4jds3pvb
http://www.easybytez.com/myqgo6cnafi
http://www.easybytez.com/vvtpf26ylib
http://www.easybytez.com/5hc9m7hjaq6

Δεν υπάρχουν σχόλια: