Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

Side Effects (2013)

*Υπόθεση: Η Έμιλυ και ο Μάρτιν είναι ένα νέο όμορφο κι ευκατάστατο ζευγάρι που ζει την ονειρεμένη ζωή, μέχρι που ο Μάρτιν θα φυλακίσθει για αθέμιτη χρήση εμπιστευτικών πληροφοριών. Επί 4 χρόνια συναπτά, η Έμιλυ τον περιμένει υπομονετικά, αλλά ομως κατά την διάρκεια της απουσίας του, έχει πέσει σε μόνιμη κατάθλιψη. Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας ένας ψυχίατρος καλείται να συμβουλεύσει την Έμιλυ. Απεγνωσμένη να μην νοσηλευτεί συμφωνεί σε μια θεραπεία με...

αντικαταθλιπτικά, μια απόφαση που θα αλλάξει τις ζωές όλων των εμπλεκόμενων. Όταν εκείνη δε θα παρουσιάσει καμία βελτίωση, ο ψυχίατρος θα της παρέχει ένα νέο φάρμακο που θα την ηρεμήσει. Οι παρενέργειες όμως είναι τρομακτικές: γάμοι θα διαλυθούν, η καριέρα του γιατρού θα αποδεκατιστεί, κάποιος θα πεθάνει- ποιος είναι όμως ο υπεύθυνος; Συντετριμμένος ο γιατρός θα αναζητήσει απαντήσεις. Όταν βρει την αλήθεια όμως, όλα όσα του έχουν απομείνει στη ζωή και την καριέρα απειλούνται να καταστραφούν.

*Extra: Ένα πολυεπίπεδο θρίλερ! Ο ταλαντούχος δημιουργός Steven Soderbergh μας παραδίδει ένα ακόμη διαμάντι της τόσο παραγωγικής καλλιτεχνικής του πορείας. Μιας πορείας που κάθε τόσο ο σκηνοθέτης μας… απειλεί ότι θα την τερματίσει μόνιμα ή προσωρινά!

Η ταινία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «ψυχολογικό, Χιτσκοκικό θρίλερ» με ότι μπορεί να εκφράσει μια τόσο σύνθετη περιγραφή. Σύνθετη όπως και η ταινία που χάρις σε ένα καταπληκτικό σενάριο, συναρπάζει και καθηλώνει. Ένα σενάριο όπου κατορθώνει να λειτουργήσει γοητευτικά παραπλανητικά, κατευθύνοντας τον θεατή σε τελείως άλλη κατεύθυνση με αυτήν όπου τελικά οδηγείται η ταινία. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η ταινία εκτός από την δομή θρίλερ κατορθώνει να λειτουργήσει με ουσιαστικό περιεκτικό λόγο.

Θέτοντας μια σειρά από σημαντικά και καυτά ζητήματα του καιρού μας, όπως ο πλουτισμός μέσα από την αθέμιτη χρήση πληροφοριών, η αλόγιστη χρήση, το πολυεπίπεδο ρίσκο των ασθενών, το lifestyle φάρμακων αλλά και αντικαταθλιπτικών γενικότερα και κυρίως το τρομακτικό οικονομικό παιχνίδι της φαρμακευτικής έρευνας, αλλά και της φαρμακευτικής βιομηχανίας γενικότερα.

Η δουλειά του Steven Soderbergh είναι πραγματικά γοητευτική σε κάθε επίπεδο και μας δίνει όλα θα στοιχεία εκείνα που έχουν κάνει τους θεατές να τοποθετήσουν την μέχρι σήμερα παραγωγή του στην θέση καταξίωσης στην οποία βρίσκεται. Όλα τα συνθετικά στοιχεία της ταινίας λειτουργούν αρμονικά, στην ποιότητα που έχουμε συνηθίσει από τον δημιουργό και οι ερμηνείες είναι πραγματικά πολύ καλές με κορυφαία του Jude Law στον πρωταγωνιστικό ρόλο.*Ειδος Ταινίας: Εγκλήματος | Δραματική | Θρίλερ
*Σκηνοθεσια: Steven Soderbergh
*Σεναριο: Scott Z. Burns
*Ηθοποιοι: Rooney Mara, Channing Tatum, Jude Law
*Υπότιτλοι: Ελληνικοί HardSubbed
*Διάρκεια: 106 Λεπτά
*Μεγεθος: 2050 MB
*IMDb: 7,3

Σαν free user στο EasyBytez μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία μέχρι 200 MB το καθένα, αλλά για να κατεβάζετε τα αρχεια μου που ειναι μεγαλύτερα, πρεπει να κάνετε μια απλή εγγραφή ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ για να κατεβάζετε μέχρι 512 MB ανά αρχείο.

http://www.easybytez.com/lnsa451gfat
http://www.easybytez.com/pb5q1kdnrzd
http://www.easybytez.com/37ar96n05fr
http://www.easybytez.com/m50mcyyad68
http://www.easybytez.com/rm1gozhxk6s

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειμαι σιγουρη, κι εγω θα τη λατρεψω!
ομως σε τι format ειναι?

C00LdUdE είπε...

Ολες οι ταινίες ειναι σε avi format. Ενω η συγκεκριμένη ταινία ειναι και BRRip!!!