Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

Whiteout (2009)

*Υπόθεση: Η Kate Bekinsale είναι ο σερίφης στο πιο κρύο και απομονωμένο σημείο της Γης και έχει τρεις μέρες να εξιχνιάσει ένα φονικό πριν έρθει το εξάμηνο νύχτας και δεν βλέπει κανείς κανέναν. Μαζί της είναι ο πιλότος της και ο γιατρός. Όταν η έρευνα οδηγεί σε ένα θαμμένο στο χιόνι αεροπλάνο με μυστηριώδες φορτίο εμπλέκονται τα Ηνωμένα Έθνη και που στέλνουν εκεί έναν πράκτορα να βοηθήσει την Kate στην έρευνα. Κάποιοι όμως είναι αρκετά αποφασισμένοι να φυλάξουν το μυστικό που...

που κρύβεται εκεί για 60 χρόνια.

*Extra: Με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Μπέκινσειλ, το «Whiteout» βασίζεται στην ομώνυμη γραφική νουβέλα του αναγνωρισμένου συγγραφέα κόμικς, Γκρεγκ Ρούκα. Με ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας τον Ιούλιο του 1998, το «Whiteout», ειναι από τους πιο επιτυχημένους σε πωλήσεις και αναγνώριση τίτλους κόμικς των τελευταίων 10 ετών. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Ντόμινικ Σένα, εξασφαλίζοντας μας ένα εντυπωσιακό σε εικόνες και δράση αποτέλεσμα.

Το Whiteout μπορεί να μην ειναι το καλύτερο θριλερ αλλά θα σας εκπλήξει θετικά με την για τις ανατροπές του, το μυστήριο που το περιβάλλει, το κλίμα του και κυρίως την κλειστοφοβικη ατμόσφαιρα.

Στην δημιουργία ατμόσφαιρας σασπένς βασίζεται κυριως στο σενάριο και στο μυστήριο που διάτηρεί μέχρι το τέλος. Απαραίτητες και οι σσεναριακες ανατροπές ιδιαίτεραστο τελος της ταινίας. Δεν θα σας αποκαλύψω περισσότερα γιατί θα σας καταστρέψω το μυστήριο, βαση του οποιου εχει χτιστεί η ιστορία...*Ειδος Ταινίας: Δράσης | Εγκλήματος | Μυστήριου
*Σκηνοθεσια: Dominic Sena
*Σεναριο: Jon Hoeber, Erich Hoeber
*Ηθοποιοι: Kate Beckinsale, Gabriel Macht, Tom Skerritt
*Υπότιτλοι: Ελληνικοί HardSubbed
*Διάρκεια: 101 Λεπτά
*Μεγεθος: 1800 ΜΒ
*IMDb: 5,4

Σαν free user στο EasyBytez μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία μέχρι 200 MB το καθένα, αλλά για να κατεβάζετε τα αρχεια μου που ειναι μεγαλύτερα, πρεπει να κάνετε μια απλή εγγραφή ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ για να κατεβάζετε μέχρι 512 MB ανά αρχείο.

http://www.easybytez.com/ziirvry01l2
http://www.easybytez.com/kqfugt20rcj
http://www.easybytez.com/9mtruoey2da
http://www.easybytez.com/m2025rz3ap1
http://www.easybytez.com/2ds13h3sps9

Δεν υπάρχουν σχόλια: