Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

Identity (2003)

*Υπόθεση: Μια νύχτα με σφοδρή καταιγίδα δέκα ταξιδιώτες τελειως άγνωστοι μεταξύ τους αναγκάζονται και βρίσκουν καταφύγιο σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο. Όταν όμως ξαφνικά ένας ένας αρχίζουν να δολοφονούνται πολύ μυστηριωδώς, οι παγιδευμένοι υποπτεύονται ότι ίσως δεν βρέθηκαν στο ξενοδοχείο από καθαρή σύμπτωση. Η ικανοποίηση για εύρεση στέγης σε μια τόσο δύσκολη βραδιά σύντομα θα αντικατασταθεί με τον φόβο και η αλήθεια που ξεπερνά κάθε φαντασία, κρύβεται στην...

ταυτότητα του δολοφόνου...

*Extra: Το παιχνίδι της αγωνίας και του μυστηρίου δεσπόζει. Με σενάριο καθαρά επηρεασμένο από το βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι “10 μικροί νέγροι” (τουλάχιστον όσον αφορά χαρακτήρες και το γενικότερο πλαίσιο στο οποίο κινείται η ταινία) δεν πρόκειται να υπάρξει στιγμή που να βαρεθήτε καθόλου όσον αφορά την εξέλιξη της ταινίας, με την σκηνοθεσία του James Mangold.

Στα μεγάλα συν της ταινίας είναι, εκτος του γρηγόρου ρυθμού της ταινίας, πως η (πρώτη έστω) σεναριακή ανατροπή γίνεται όχι στο τέλος αλλά περίπου 20 λεπτά πριν από αυτό! Η πρωτοτυπία της αυτή θα έλεγα πως είναι και αυτό που την κάνει να διαφέρει από πολλές άλλες του είδους αν και είναι σίγουρο πως το τέλος θα σας κάνει σίγουρα να διχαστείτε.

Σκηνοθετικά η ταινία κρατάει πολύ καλά για το είδος της συνοδευόμενη από καλή μουσική. Η “σκοτεινή” φωτογραφία δημιουργεί υπέροχες αντιθέσεις σε αντιπαράθεση με τις “φωτεινές” σκηνές καθαρό δείγμα του παιχνιδιού γάτας-ποντικού που παίζει μάλλον παραπάνω η ταινία με τους θεατές και όχι τόσο ο δολοφόνος με τα θύματα.

Σασπένς, αγωνια, μυστήριο ειναι τα κυρια συστατικά της ταινίας. Αν σας αρέσει η διαδικασία θα βρω τον δολοφόνο όση ώρα βλέπω την τανία θα σας αρέσει. Ασχέτως αν στοιχηματίζω οτι ειναι σχεδόν αδυνατο να βρεις το δολοφόνο πριν αποκαλυφτεί.*Ειδος Ταινίας: Μυστήριου | Θρίλερ
*Σκηνοθεσια: James Mangold
*Σεναριο: Michael Cooney
*Ηθοποιοι: John Cusack, Ray Liotta, Amanda Peet
*Υπότιτλοι: Ελληνικοί HardSubbed
*Διάρκεια: 90 Λεπτά
*Μεγεθος: 1500 ΜΒ
*IMDb: 7,2

Σαν free user στο EasyBytez μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία μέχρι 200 MB το καθένα, αλλά για να κατεβάζετε τα αρχεια μου που ειναι μεγαλύτερα, πρεπει να κάνετε μια απλή εγγραφή ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ για να κατεβάζετε μέχρι 512 MB ανά αρχείο.

http://www.easybytez.com/as8w80139xk
http://www.easybytez.com/itznxw98pws
http://www.easybytez.com/tfeqkp4p11u
http://www.easybytez.com/x0om0b3gfby

1 σχόλιο:

Αντρέας είπε...

Ευχαριστώ πολύ.